Läs mer

  Sananda – En tid av rening och rensning från gamla beteendemönster.

  Med kärlek och ljus är det jag Sananda som talar till er.

  Det är sant det juliano förmedlar, vi står framför en tid av djup rening och rensning av gamla beteendemönster, känslor och ego-upplösning. Detta kan komma att vara smärtsamt för er som istället för att ha tagit itu med vissa känslor lagt dem på hyllan eller placerat er själva i en annan situation som gör att dessa känslor inte triggas.

  Tiden som kommer nu kommer vara som en stor spegel som följer er vart ni än går, allt ni ser kommer att trigga de djupaste såren i er för att få er att arbeta med dem. För er som inte är redo att släppa taget om dessa kan det komma en tuff tid av hopplöshet och ni kan förlora er själva i de kraftiga känslostormarna som nu kan väckas, för er som är redo och har verktygen och modet att släppa taget kommer det innebära en enorm frekvenshöjning både för er individuellt men också planetärt.

  De starkaste ljusarbetarna kommer att transformera den största hittills delen av det kollektiva medvetandet någonsin och det kommer att medföra att ni andra med intentionen också slutligen kommer att släppa taget.

  En mycket spännande tid, mycket spännande tid och alla är samlade runt er för att hjälpa, guida och vägleda. Det är det viktigaste att minnas nu att ni har oändligt mycket hjälp i arbetet framför er, ni är inte ensamma var och en av er har ett enormt team av guider, änglar och vägledare alla redo på ert kall för att hjälpa er. Allt är verkligen väl och allt kommer att bli väl, jag är så stolt över er. Jag vet hur svårt det är att känna dessa lågfrekventa känslor, att vara begränsad i den fysiska kroppen och längtan efter frihet och den villkorslösa kärlekens barm.

  Misströsta inte. Vi är med er varje steg. Min kärlek är för evig er.

  Med ljus// Sananda

  0
  0
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Uppstigningsguiderna -Vilken tidslinje vill ni vara i?

  Starka ljusarbetare på jorden. Sanna ljusarbetare som idogt arbetar på med att hålla en hög frekvens genom att fokusera...

  Maria Magdalena–Du är ett gudomligt perfekt uttryck…

  Vackra du. Minns din skönhet. Minns det vackra som alltid flödat genom dig.

  Kristusänglarna- Servare av kristusmedvetandet inom dig.

  Med all kärlek är vi här Kristus-änglarna av guds villkorslösa kärleksljus. Det renaste uttryck av hans...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x