Läs mer

  Systerskapet av gudinnor -Väck din skönhet och kraft till liv.

  Vackra själar, vi gläds att få framföra vårt kärleksfulla budskap för er idag och på denna otroligt fantastiska tid. Vad vi har sett er lida, livstider igenom, livsläxor igenom och kärlek igenom.

  Vi träder idag fram som det enade gudomligt feminina; vi är Moder Sekhmet, Nefertiti, Quan Yin, Moder Maria, Maria Magdalena och många fler.
  Vi representerar det gudomligt feminina i dess rena och unika former och kallar på dig att ta steget in i vårt systerskap, ert systerskap.

  Låt oss få bada din kropp och sinne i vårt heliga tempel och hjälpa dig släppa alla blockeringar som hindrar dig från att förkroppsliga och leva utifrån ditt unika, vackra och gudomligt feminina uttryck av gud.

  Låt oss få visa dig din naturliga styrka, kraft och skönhet i vår spegelbild och finn ditt unika gudinneuttryck i speglingen av oss, dina gudinnesystrar.

  Slappna av och andas djupt in våra feminina energier och låt de få fylla din livmoder och “ditt heliga” med vår kärleksfulla läkande beröring.

  Slappna av och släpp iväg alla energier från sexuella upplevelser, aborter, barnafödande, övergrepp och känn hur ditt rena sexuella uttryck börjar att flöda fritt igenom din kropp igen.

  Låt detta flöde pulsera genom dina chakran och transformera alla blockeringar som hindrar dig från att känna din feminina sanning, att du är den gudomligt feminina kraften och uttrycket av gud, skönhet och liv.

  Vi älskar er systrar och välkomnar er hem till oss igen, till vårt heliga tempel, där vi enade och unika ärar, lever, skapar och njuter i varandet av det feminina uttrycket av gud.

  //Systerskapet

  5 1 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Följ ert hjärtas röst.

  Älskade vänner Det finns inget viktigare än att följa ert hjärtas röst. Men för att göra...

  The Melchizedek order

  Wisdom keepers of the light. Vowed beloved ones of Melchizedek order. We call thy forth to...

  Ingen lämnas bakom vare sig ljus eller “mörk”.

  Käre ljusarbetare. Det är med en glädje som jag kan blicka ut över det eteriska fältet av jorden och...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x