test
söndag, juni 23, 2024

Tvillingsjälsguiderna -Minns den enorma potential ni finner genom självkärleken.

Käre tvillingsjälar

Vi har väntat länge på att vår vackra kanal ska ha blivit redo för att kanalisera våra budskap till er ljusarbetare som är menade att serva i uppstigningsprocessen genom tvillingsjäls-unionen.

Och det är med en jublande glädje och stor kärlek som vi idag ÄNTLIGEN kommer igenom.

Vi vet att många utav er är trötta och detta kan förklaras med det senaste årens tvillingsjäls-frekvenser som har haft sitt syfte att pressa era yttersta o-släppta känslor, tankar, beteenden och karman till bristningsgränsen.

Allt för att ni ska läka och ta er vidare, upp i frekvens och närmre er fulla union och uppdrag i uppstigningsprocessen.

Och det är här vi befinner oss nu, kanske har ni undrat varför den ena utmaningen följer den andra med knappa andrum emellan, och kanske upplever ni er helt stagnerade på en nivå utan att se ljuset i tunneln.

Men ljuset är här och har aldrig lämnat er sida och vi kan med stor glädje säga att dessa energier kommer att lätta under årets gång.

Minns nu att ni samtidigt arbetar med att transformera det kollektiva medvetandet, vilket innebär att ni kryddat på era karman lite extra för att hjälpa till att höja den kollektiva medvetenhetsnivån.

Minns även er enorma potential och styrka och att ni finner den genom den egna självkärleken.

Fokusera på dig själv som den feminina eller maskulina aspekt av tvillingsjälen som du är och minns att det är så din andra ”halva” naturligt dras med upp i frekvens och får det kärleksfulla utrymmet till läkning.

Minns även att er kärlek och gudomliga union är lika sann som universums in och utandning, den är och har alltid varit och kommer alltid bestå.

Fortsätt vara tappra vackra ljusbärare och tvillingsjälar.

Med all vår kärlek//Tvillingsjäls-guiderna

Tips!