test
söndag, juni 23, 2024

Vatten- och havsriket

Älskade vänner.

Vi är varelserna från vatten- och havsrikena.

Slöjorna har börjat att lätta och i disets skingring börjar många utav er att förnimma oss igen.

Vi är valarna, delfinerna, sjöjungfrurna, vattengudinnorna, vattenväsendena, som tillsammans med Poseidon balanserar det gudomligt maskulina och feminina för moder jord och alla hennes varelser, inkluderat er.

Många utav oss härstammar från Atlantis och Lemuriens tid.

Vi var shapeshifters och kunde skifta form mellan en kropp som var anpassad för att leva på jorden, och en kropp anpassad för vatten- och havsrikena.

Med Lemuriens fall och Atlantis maskulina dominans, så flydde många utav oss ner i vatten- och havsrikena. Med tiden blev jordens densitet tyngre och det blev omöjligt för oss att ”stiga upp” på land igen.

Vi fick valet att lämna jordelivet och inkarnera på nytt, eller stanna kvar i vatten- och havsrikena genom att uppstiga och på så sätt leva utifrån våra ljuskroppar.

Många utav er känner en djup kontakt med vatten- och havsrikena och vet då väl, att ni är en av oss. Vår längtan efter att återigen återförenas med er är stor.

Men låt oss till dess, överösa er med våra helande energier, och hjälpa er att återfå balansen mellan det gudomligt maskulina och feminina.

Vi är med er.

vi är vakna, uppstigna OCH tillsammans för vi nu hela planeten igenom denna uppstigning.

I frid// Varelserna från vatten- och havsrikena

Tips!