LJUSARBETAREN SOM BÖRJAR VERKA UR 4D.

När du börjat närma dig 4D medvetandet så kommer du börja uppleva hur dina tankar och känslor mer direkt manifesteras i det yttre.

Det som kallas för synkroniciteter blir en naturlig del av vardagen.

Man kan jämföra det vid 3D där energierna i form av tanke/känsla färdas långsamt medan det i 4D färdas snabbare
(uppe i 5D sker en direkt manifestation).

Enkelt förklarat, ju högre dimension desto högre densitet/vibration =rörelse.

Detta kan beskådas som ett galet skådespeleri i 4D, där alla i din omgivning tycks spela ut dina känslor, tankar och egodraman.

Gör det till en vana att medvetet observera vad som sker inom dig och i det yttre. Till en början kan man bli lite chockad, speciellt under de stunder du starkt verkar i 4D.

Människor omkring dig börjar helt plötsligt prata om det som du tänker och känner, vart du än går.

Overklighetskänslorna kan bli många men de är positiva tecken på att du går ur 3D slöjan och in i ett högre medvetenhetstillstånd.

När du börjar att observera mer medvetet utan att reagera utifrån omedvetenhet så börjar du ta dig till ett 5D medvetande.

I 4D finns alltså en ENORM potential för djup läkning och utveckling, för den som vet hur man gör.

Och det är en otrolig spännande plats att vara på, då vi mer direkt börjar uppleva vår manifestationsförmåga och hur våra tankar och känslor, negativa som positiva skapar vår verklighet.

Subtilare energier börjar även upplevas som grövre och för den medvetna energiarbetaren finns det mycket skojigt att lära.

Arbetar du på kan du helt plötsligt nästan ta på grövre energier och det är en häftig upplevelse som ger djup förståelse.

Man kan börja urskilja sina egna tankar och känslor från andras och med det isolera separata energier och gå djupare in i sin egen energi och läkning.

Enligt min upplevelse som energimedveten energiarbetare så är 80% av alla de känslor och tankar vi upplever dagligen ej våra egna.

Och när vi lärt oss att urskilja vår egen energi från yttre energier, ja det är då den riktigt djupa läkningen kan sätta igång. 

Och inget är väl så skoj som energiarbete, medvetenhet, djup läkning och frihet i sanning och kärlek? 

Bjuder på en vacker bild av en vacker kvinna med. ☺️ Den kändes helt rätt till detta inlägg för visst är vi alla vackra, vi behöver bara minnas det igen. 

Med all kärlek// Angel..

0 0 rösta
Betyg

Dela

Tips!

Vem är du bakom alla masker?

Har du tänkt på hur många roller som du spelar? Föräldern Kollegan Bästa...

Att vara andlig är att vara rosa, gullig och fluffig?

Att vara andlig är att vara rosa, gullig och fluffig? Man säger ej NEJ till någon som vill ha...

Ära din naturliga medialitet

Enligt min upplevelse så är alla människor naturligt mediala, och har förmågan till att kultivera sin medialitet till att nå den högsta...
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x