Läs mer

  LÖRDAG 21/12—EN ENERGIPORTAL UTÖVER DET VANLIGA! MÅ KOMMANDE 7 ÅR BLI “ENKLARE”. 😉 🙏

  En ärofylld och nobel känsla sveper över mig när får till mig att denna 21/12 portal är något utöver det vanliga.

  Det är nu vi sluter den första sju års cykeln av uppstigningsprocessen och jordens gyllene tidsålder som tog sin start den 21/12 år 2012.

  Det är VERKLIGEN en portal att fira, ja mellan alla de vanliga uppstigningssymptomen såsom den extrema tröttheten, sömnlösheten, värk, smärtor, feber, intensiva känslor, inre och/eller yttre konflikter, öronsus, huvudvärk och allt annat som vanligtvis intensifieras i samband med portalöppningar.

  Guiderna skrattar kärleksfullt och säger att de försöker göra det så ”smärtfritt” som de kan med den fulla förståelsen att kommande portal känts av starkt sedan en vecka tillbaka.

  Och de senaste sju åren har minst sagt varit en unik resa för oss alla, men med ett KLART syfte att ta oss hit där vi är idag.

  Där vi är redo att gå in i nästa fas av vår individuella och planetära uppstigning som kommer ta oss till ett femdimensionellt medvetande.

  Och inget får oss så i linje med uppstigningens ljus och process såsom erkännandet av den, och medvetenheten om den villkorslösa kärleken, sanningen och läkningen som den väcker djupt inom oss.

  Det är därför det är så viktigt att vi tar oss tiden till att lyfta vår och jordens resa och tacka guiderna och universum för det kärleksfulla samarbetet.

  Men även dig själv för det otroliga arbetet som du utfört, i alla de stunder som du släppt taget och med mod, valt kärleken till dig själv och andra, istället för rädslor och negativa känslor och tankar.

  Det är vår fantastiska resa som äras och firas, tillsammans med den nästkommande sju års cykeln som kärleksfullt kommer ta oss ännu högre upp i medvetande och djupare in i att fullt manifestera den gyllene tidsåldern på vår vackra jord.

  Med all min kärlek, ärar jag och tackar dig, mig själv och uppstigningens alla guider och varelser.

  Må kommande sju år bli lite enklare dock… 😉 🙏😂😊🙏

  //Angel

  0 0 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Vad är uppstigningssymtom och varför upplever vi dem?

  Vår planet, med alla dess invånare, går stabilt och stadigt mot en högre medvetenhetsnivå. Detta innebär att man helt...

  Du var aldrig menad för ett sju-fyra jobb.

  Det finns många olika syften med våra livstider. Nu mer än någonsin är vi menade att följa våra djupaste...

  Varför får du inte hjälp av guiderna när du ber om det?

  Upplever du att guiderna inte hjälper dig när du ber om hjälp? Då är det dags att granska om...

  2 KOMMENTARER

  guest
  2 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Camilla
  Camilla
  december 20, 2019 12:09 f m

  Tack ❤️🙏💖

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  2
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x