tisdag, april 23, 2024

Meddelande -San eller Angel? Och samarbetet med Sananda!

Då det framkommit en del förvirring kring mitt namn så tänkte jag göra ett kort och förtydligande inlägg. Mitt födelsenamn är Angel och mitt själsnamn är San. Därav Sanangel (+Kanaliserad Medvetenhet). Förvirringen kommer från att jag använt de olika namnen vid olika tillfällen.

Jag kommer hädanefter alltid använda Angel som mitt vanliga jordnamn och San när jag refererar och kanaliserar mitt högre jag. Det kommer alltså se lite annorlunda ut för er som följer mina kanaliseringar på St Germain bland annat.

En av mina närmsta guider är Sananda och jag har en ganska klar kontakt med både Sananda och mitt högre jag (San), som har ett nära samarbete i uppstigningsprocessen. Jag har nyligen fått till mig att kanalisera dessa energier blandade som en “röst” och den första kanaliseringen ligger ute på hemsidan.

Med Ljus och kärlek// Angel

Tips!