måndag, mars 4, 2024

Min gäst Angel Heart kanaliserar Maria Magdalena

Ärade vänner av denna värld. Skåda det vita kärleksfulla ljuset som omsluter eder, låt det gå in i varje cell av eder och omfamna det till fullo. Låt ljuset spridas genom eder för allas vårt bästa. Låt ljuset omfamna eder i full kärlek, kärlek mellan folk i universum. Låt ljuset spridas mellan eder och bygga broar mellan era världar.

Världar fulla av kärlek, kärlek i varje andetag, i varje mening. Omslut eder av ljuset, kärleken och värmen sprider sig emellan eder. Välj att lämna det kalla och omslut eder av värmen och ljuset som kommer. Välj att dela med eder till varandra, omfamna det, omfamna varandra. Låt energin flöda, låt ljuset visa eder vägen. Ni är i samma familj, familj av ljus och kärlek.

Blicka upp mot himlen och omslut eder av vår gemensamma energi, det finns inget slut bara en början. En början och en fortsättning. Slut eder samman för jordens och universums bästa. Bered eder på ljusare tider, i era själar och runt om eder. Välj kärleken framför annat, även om annat pockar på.

Välj ljus och kärlek. Kärlek till eder själva, kärlek till andra, oavsett människa eller djur, alla är ni eldsjälar som bygger den här världen. Världen, en del av vårt universum, vårt allt.

Bered eder för att gå samman i ljusets kraft, vi behöver eder.

Gå i ljus, Maria-Magdalena

Tips!