Moder Gaia -Låt oss uppstiga tillsammans

Du är ett med mitt hjärta vackra du, min fot, min arm, min själ. Tillåt dig själv att falla djupt ner i mina lager av medvetande. Låt mig få vagga dig till ro och fylla dig med styrka, kraft och kärlek.

Släpp taget om alla dina negativa känslor och låt min jord få sluka dem och transformera dem till vackert ljus. Låt mig få uppstiga tillsammans med dig, vid din sida, hjärtslag vid hjärtslag, själar förenade i ett.

Mina vackra barn, såsom lövet faller på mig, tillåt er själva att falla djupt, långt och tryggt in min själs hjärta. Låt mig få älska er som den moder jag är och låt mig få hjälpa er. Tillsammans förenade, i enhet, stiger vi nu mot ljuset, för evigt, oändligt och för alltid.

Jag älskar er//Gaia

0
0
rösta
Betyg

Dela

Läs gärna

Ashtar Command och Sananda

Var hälsade kära vänner. Detta är Ashtar command. Och oh vad jag gläds över att...

Vattengudinnorna -Ära dig själv

Vackra själar. Minns att ära er själva och de magnifika och unika varelser som ni är.

Arcturerna -Du är skaparen

Gudomliga varelser av ljuset. Om ni bara visste vilken kraft ni egentligen innehar. Och vilka förmågor...
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x