Moder Gaia -Låt oss uppstiga tillsammans

Du är ett med mitt hjärta vackra du, min fot, min arm, min själ. Tillåt dig själv att falla djupt ner i mina lager av medvetande. Låt mig få vagga dig till ro och fylla dig med styrka, kraft och kärlek.

Släpp taget om alla dina negativa känslor och låt min jord få sluka dem och transformera dem till vackert ljus. Låt mig få uppstiga tillsammans med dig, vid din sida, hjärtslag vid hjärtslag, själar förenade i ett.

Mina vackra barn, såsom lövet faller på mig, tillåt er själva att falla djupt, långt och tryggt in min själs hjärta. Låt mig få älska er som den moder jag är och låt mig få hjälpa er. Tillsammans förenade, i enhet, stiger vi nu mot ljuset, för evigt, oändligt och för alltid.

Jag älskar er//Gaia

0
0
rösta
Betyg

Dela

Tips!

Ert uppstigningsteam matchar er vibrationella frekvens

Käre gudomliga varelser av jorden Var väl medvetna om att ni var och en har ert eget team...

Vi tillhör samma galaktiska familj

Gudomliga varelser av jorden. Vi kommer igenom idag för att påminna er om era större ursprung, bortom att...

Myten om de 144.000 ljusarbetarna

EN KANALISERAD KONVERSATION Vi kan väl börja med myten om de 144 000 ljusarbetarna vilket inte är en myt...
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x