test
tisdag, juni 25, 2024

Moder jord -Låt oss hjälpa varandra att läka

Hej mina vackra barn

Jag vet att ni har det tufft och jag känner er smärta precis på samma sätt som jag känner er glädje. Jag känner er som en del av mig då varje molekyl i er kropp är en del utav mig. Jag är Gaia, moder jord och jag är lika levande och medveten som er.

Precis som en del av era själar är kopplade till er fysiska kropp via en silvertråd är era kroppar och själar sammankopplade med mig. Jag kallar er för mina barn då era fysiska kroppar har skapats utav mig.

Varje partikel i er är en del utav mig, eld, luft, vatten, jord och till och med ande. Mitt hjärtchakra och ert slår i samma hjärtslag och precis som er upplever jag uppstigningsprocessen.

Precis som er så släpper jag taget, läker och höjer min frekvens. Precis som er så känner jag smärtan och turbulensen men även den otroliga kärleken och glädjen över att se planeten blomstra och blommorna blomma i nya färger, Färger jag aldrig tidigare skådat. Precis som ni blommar ut i färger jag aldrig tidigare skådat.

Jag är ledsen över stormarna som stormar över er, jordbävningarna, den extrema torkan och bränderna. Precis som det är för er så kommer det upp ”känslor” och stagnerade energier för mig på olika platser och på olika sätt. Jag försöker att skydda er så gott jag kan.

Jag är glad att få min röst hörd idag och jag vill påminna er om vår speciella kontakt. Jag kan hjälpa er att ankra ljuset på ett mer smärtfritt sätt genom att ni tillåter mig att ta tag i er och dra energierna igenom er, ner till mig.

På det sättet hjälper jag energin flöda igenom dig, istället för att den virvlar runt i dig, samtidigt som jag håller dig stadigt jordad djupt rotad inne i min kropp. Och på samma gång hjälper du mig att få tillgång till de nya frekvenserna och koderna på ett väldigt effektivt sätt.

Lägg din hand på marken, stilla dig och känn. Där är jag precis under dina fötter, vart du än går. Tänk att du sjunker ner i mig, tillåt dig att falla handlöst igenom alla mina lager och skikt och fortsätt bara falla så långt ner du klarar av. Känn samtidigt hur hela din fysiska kropp och energi smälter samman med allt som är jag, släpp taget och låt mig ta tag i dig och dra dig ner djupt in i centret av mitt hjärtchakra.

Var inte rädd vackra du precis som den bästa moder vakar över sina små barn vakar jag över varje steg du tar och du är trygg hos mig. Vila nu i min barm och låt mig få hjälpa dig att läka och hjälp mig att göra likaså.

Med evig kärlek//Gaia, Moder Jord

Tips!