Läs mer

  NU ÄR DET MYCKET PÅ GÅNG!

  Flertalet portaler står öppna över jorden och överöser oss med exakt de frekvenser vi behöver för att ta oss vidare i vår uppstigning, både planetärt såsom individuellt.

  Var även medveten om att en intensifiering kommer nås i och med supermånen på onsdag den 8 april, så håll dig jordad genom att vara förankrad i din egen kropp och energi.

  Uppstigningssymtomen gör sig påminda igen och du kan nu uppleva; extrem trötthet, fysiska smärtor, tryck, öronsus/pip, huvudvärk, smärtor i hjärtat, rastlöshet, överskottsenergi, sug på specifik mat (eller tappa aptiten), intensiva ”negativa” känslor, konflikter, drama, egon som blir väldigt synliga, både ditt eget och andras, med mera.

  Energierna just nu är även mer inriktade på rotchakrat och sakralchakrat för att rensa och balansera både jordens och det kollektiva medvetandets rot och sakralchakra såsom våra individuella.

  Det som bubblar upp med det är energier som behöver frigöras inom; förhållanden, relationer, sexuella trauman, sexualitet, porr, trafficking, sårbarhet, undertryckta känslor, beroenden, begär, oro, otrygghet, medberoenden och ekonomiska motgångar (bland annat).

  Det sker även en massaktivering av ljusarbetare som nu får hjälp att ta sig förbi karmiska energier och stagnationer som de inte själva ännu inte klarat av att ta sig förbi.

  Jorden ska uppstiga och med de så är de karmiska lagarna gudomligt kompromissade och översedda av jordens Karmiska råd.

  Det är mycket som sker nu och med det är det viktigt att minnas att uppstigningen är helt frivillig och att vi alla gjort våra val och skrivit in detta i vår gudomliga plan och med det skapat vår egen unika blåkopia.

  Vidare att INGENTING sker någon NÅGONSIN som ej frivilligt valt det OCH att den fria viljan alltid ligger i våra egna händer oavsett plan.

  Så håll ljuset högt och sanningen vaken i era öppna hjärtan OCH minns att det ALLTID finns och har funnits en högre gudomlig plan även för de mörkare agendorna på jorden.

  Och att de ljusarbetare som kallas för Alliansen som innehar ”dolda” nyckelroller inom maktstyret är helt guidade och vägledda av kraftfulla uppstigningsguider och har förberetts i hundratals livstider för deras uppdrag, såsom vi har för våra.

  Avslöjanden inom olika makt-, samhälls- och informationsstyren är ingenting ovanligt för en tredimensionell planet som våran under uppstigning och vi kommer få genomgå en hel del av detta.

  Vår uppgift som ljusarbetare är att minnas att ALLT kommer från en gemensam källa av VILLKORSLÖS KÄRLEK och att hålla den sanningen så högt vi kan.

  ALLTID och för ALLA oavsett offer ELLER förövare!

  Som Jesus sa ” Förlåt dem för de vet inte vad de gör”.

  Och med det tar vi oss vidare upp mot ett femdimensionellt medvetande där vi kommer behöva att vara för att fullfölja vårt uppdrag som ljuspelare åt resten av mänskligheten.

  Vakna och förankrade i Kristus medvetande med strålande hjärtan och överflödande villkorslös kärlek för ALLA jordens varelser.

  Så tona istället in i de hundratusentals gudomliga ljusvarelser och skepp, som omringar vår planet i detta nu och som med all kärlek, passion, ljus, kunskap och kraftfullhet hjälper oss i varje andetag att nå vår uppstigning och frihet för ALLA varelser som valt det.

  Och fortsätt att fokusera inåt, på din egen uppstigning och de känslor och tankar som du behöver transformera just i detta nu.

  Med vetskapen om att:

  ALLT ÄR VÄL
  OCH HAR ALLTID VARIT VÄL

  Med kärlek//Angel och guider

  5 1 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Fullmåne och starka energier i omlopp

  Vi närmar oss morgondagens fullmåne och det var längesedan som jag upplevde så starka energier som nu. Och det...

  Älskar du dig själv? Vår viktigaste uppgift.

  Att älska sig själv, är att prioritera sina egna behov och välmående. Det är förståelsen, att man bara kan...

  Kan ditt inre barn ta emot kärlek och vänskap?

  Det finns ingenting som är mer utvecklande, eller visar oss vart vi är i vår utveckling, såsom relationer. Och...

  2 COMMENTS

  guest
  2 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Siv Nordlander
  Siv Nordlander
  april 12, 2020 4:37 f m

  Ett stort och varmt Tack Angel
  Gör allt för att försöka hålla fokus på det ljusa och hålla min frekvens intakt. 💎🙏💎

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  2
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x