test
tisdag, juni 25, 2024

ÖPPNA UPP FÖR ALLA VARELSER OCH SLÄPP RÄDSLAN. <3

Så många varelser från andra civilisationer, planeter, galaxer och dimensioner har bett mig att hjälpa dem att få kontakt med vänner och familj på jorden.

Många utav dessa har utseenden som kan liknas vid de typiska Alien-utseenden som media matat oss med.

Detta har gjort det väldigt svårt för dessa otroligt kärleksfulla och vänliga varelser att få kontakt med oss utan att vi blir rädda.

Och det var inte längesedan efter en gruppsession där en deltagare blivit skrämd av något hon sett, som det stod en otroligt lång grönblåhudad utomjording vid min säng, med stora ovala ögon och långa fingrar.

Han bad mig att inte bli rädd och det blev ett utav de mest fantastiska möten jag någonsin haft, då denna varelse inte bara var snäll utan helt genomgod, rolig och otroligt kärleksfull.

När jag väl öppnat upp mig och kikade bakom honom stod det hundratals varelser till som alla hade samma önskan, jag bad dem vänta och ser dem fortfarande i ögonvrån medan jag skriver detta.

Det finns så många otaliga själsursprung som vi kan ha och komma ifrån att vi måste se till, att inte blint låsa oss vid de få populära som presenterats till jorden hittills.

Jag har till och med mött en reptilsjäl inkarnerad på jorden och än dock om hon hade mycket karma att arbeta med så var hon en god själ, som alla själar.

Vi är ALLA skapelsens barn oavsett om du härstammar från; elementalrikena, Plejaderna, Reptilrasen, Lyralejonen eller änglasfärerna.

Oavsett om du är blå, gul, orange, flintskallig eller eterisk. 😉

Så var öppen för universums alla guider och låt ingen skrämma er till något annat, för rädslan är det som drar till sig rädslobaserade energier.

OCH kom ihåg människor som arbetar med att lära ut de mörkare aspekterna av energier, varelser, beskydd och försvar MÅSTE ha en otroligt hög frekvens för att inte dra in er i just det som de försöker skydda er ifrån.

Jag vet, för det är ett av mina uppdrag på jorden. <3
Det krävs KÄRLEK och återigen KÄRLEK.

ALLTID kärlek. <3 //Angel

Tips!