test
tisdag, juni 25, 2024

PMS -Kvinnors genväg till upplysning?

Min partner och allierade i uppstigningsprocessen, brukar prata om att det är viktigt att göra sig själv sårbar för att komma åt de där känslorna som ligger så djupt begravna i oss själva att vi kanske inte alla gånger är medvetna om deras existens. Varför? Jo för att transformera dem till ljus och ytterligare höja vår frekvens.

Uppstigningsprocessens effekt och begäran är att vi släpper taget om ALLA tredimensionella illusioner, känslor och tankar. Det är dessa som bubblar upp till ytan gång på gång nu när jorden i kontinuerliga intervaller sköljs med olika frekvenser av högfrekvent ljus. Detta sker enligt den fortgående processen att transformera det kollektiva, individuella och planetära medvetandet och höja hela vår vackra blåa juvel med alla dess invånare till en femdimensionell medvetenhetsnivå.

Vi kvinnor har dock en stor fördel i detta arbete, både på en individuell och kollektiv nivå. Och tro det eller ej så är det våra premenstruella perioder och mens som är våra bästa allierade i vårt ljusarbete.

Eckhart Tolle skriver i sin bok, ”The Power of Now” eller som den heter på svenska, “Lev livet fullt ut”, att kvinnor generellt har närmre till upplysning än män. Han förklarar detta med att det för kvinnor är enklare att känna och vara i sin egen kropp och uppnå ett tillstånd utav varande då det formlösa varandet är den feminina energins naturliga tillstånd.

Under våra premenstruella perioder är vi som mest känsliga och sårbara men det finns en aspekt som jag tror många glömmer bort, att vi även under dessa perioder är närmst i kontakt med vår femininitet, vishet och kraftfullhet. När vi är sårbara och känsliga är vi närmre vår sanna natur än någonsin och allt som då står ”i vägen” kommer naturligt upp till ytan för att transformeras.

Men utav okunnighet så identifierar vi kvinnor istället oss med dessa otroligt intensiva negativa känslor, tankar och fysiska åkommor och lever ut dem till fullo, istället för att använda all vår upphöjda kraft, känslighet och sårbarhet för att transformera klumpar och klumpar av negativ livsenergi som sitter som blockeringar i oss själva från denna livstid och livstider innan. Livsenergi som när den transformeras förvandlas till vackert ljus inom oss själva, en förhöjd medvetenhetsnivå och ett stort kliv framåt i vår resa mot upplysning.

Men det är inte bara vår egen individuella smärta som vi känner! I våra premenstruella perioder tonar vi in i och bär hela det kvinnliga kollektiva medvetandets smärta och lidande från alla tider under hela jordens existens! Detta innebär att många gånger är det inte ens vår egna individuella hopsamlade smärta vi lever ut, utan livstider av smärta och lidande som kvinnor känt under barnafödslar, våldtäkter, misshandel, slaveri, avvisning, otillräcklighet, svartsjuka, otrohet, häxbränning o.s.v.

När jag fick den här informationen till mig blev jag först chockad men sen kom en lättnad över mig och slutligen även en styrka. En styrka i att hålla mig medveten under de värsta känslorna och på så sätt transformera det kvinnliga kollektiva medvetandet och bidra till vår frigörelse och till jordens uppstigning.

Men jag kände även en djup vördnad och respekt över min egna feminina vishet och kraftfullhet och idag ser jag fram emot mina perioder av PMS, för inget har fört mig så nära min sanna natur som när jag använder den sårbarheten jag känner under mina premenstruella perioder till att tona djupt in i mig själv och sjunka långt ner moder jords vaggande barm, samtidigt som jag sträcker mig högt upp i de högsta dimensionernas skyar och känner guds villkorslösa kärlek sudda bort alla illusioner av separation.

Detta sker således inte hela tiden, utan som många andra faller jag tidsvis in i identifikationens manipulativa kvicksand. Men med medvetenhet, tålamod, idogt arbete, uthållighet, disciplin och ett kontinuerligt försökande så använder jag dessa perioder som perioder av transformation och utveckling.

Genom att minnas och tona in i vår egna styrka, vishet och kraftfullhet under dessa perioder så kan vi leva ut vår fulla, rätta, feminina natur och på så sätt ”genväga” oss fram till frihet och upplysning, både för oss själva men även för andra.

Med all min kärlek må du finna vägen hem// San

Tips!