test
tisdag, juni 25, 2024

Min själ San.. och Sananda -Var den ljusarbetaren du är menad att vara

Hej vackra ljusbärare, det är San som talar och med Sananda som stöd vid min sida så vill jag träda fram med detta väsentliga budskap.

En ljusarbetare är en outtröttlig själ som med all sin medvetenhet i varje situation, händelse och tanke väljer ljus och kärlek.

En ljusarbetare är en krigare, en nobel riddare som med den största passionen, tron och ödmjukheten medvetet tar varje steg på sin individuella uppstigning med full förståelse att varje val den gör, hur stort eller litet påverkar hela mänskligheten och planeten.

En ljusarbetare böjer huvudet för sig själv i en kärleksfull och ödmjuk gest inför sin egen omedvetenhet och vågar med all mod se på den och visa den för omvärlden. Hur mycket hon än inte vill identifiera sig med den, då hon vet sanningen och hur absolut väsentligt det är att hon lever den med varje cell i sin kropp.

En ljusarbetare lever för att inspirera och vet att hon aldrig är fullärd och att gud kontinuerligt expanderar sitt medvetande. Det finns inget mål utan oändligheten och kärleken är målet i sig.

En ljusarbetare står i uppstigningsprocessens frontlinje redo att kärleksfullt “dö” inför mörkret för att visa att ljuset inte har någon rädsla eller motstånd för det.

En ljusarbetare omfamnar mörkret och människors omedvetenhet och låter sitt ljus och sin kärlek lysa lika starkt utan en uns av rädsla eller hat.

En ljusarbetare vet alltid sanningen och lever varje andetag enligt den. För kärleken, för gud och för enheten.

En ljusarbetare arbetar med universum för universum och ser sig själv för vad den är, lika mycket och lika lite som allt annat.

En ljusarbetare är en själ som medvetet valt att assistera i uppstigningsprocessen och varje dag väljer att stå fullt i sitt ljus och inte sprida något annat än kärlek och sanning.

Idag vill jag inspirera er till att ta ett beslut till att verkligen leva ut din ljusarbetarroll fullt ut.

Var den ljuskrigaren som du är menad att vara och låt oss sida vid sida med kärlek, tålamod och en orubblig medvetenhet leda mänskligheten hem.

Med all min kärlek och ljus//San och Sananda

Tips!