Min själ San.. och Sananda -Var den ljusarbetaren du är menad att vara

Hej vackra ljusbärare, det är San som talar och med Sananda som stöd vid min sida så vill jag träda fram med detta väsentliga budskap.

En ljusarbetare är en outtröttlig själ som med all sin medvetenhet i varje situation, händelse och tanke väljer ljus och kärlek.

En ljusarbetare är en krigare, en nobel riddare som med den största passionen, tron och ödmjukheten medvetet tar varje steg på sin individuella uppstigning med full förståelse att varje val den gör, hur stort eller litet påverkar hela mänskligheten och planeten.

En ljusarbetare böjer huvudet för sig själv i en kärleksfull och ödmjuk gest inför sin egen omedvetenhet och vågar med all mod se på den och visa den för omvärlden. Hur mycket hon än inte vill identifiera sig med den, då hon vet sanningen och hur absolut väsentligt det är att hon lever den med varje cell i sin kropp.

En ljusarbetare lever för att inspirera och vet att hon aldrig är fullärd och att gud kontinuerligt expanderar sitt medvetande. Det finns inget mål utan oändligheten och kärleken är målet i sig.

En ljusarbetare står i uppstigningsprocessens frontlinje redo att kärleksfullt “dö” inför mörkret för att visa att ljuset inte har någon rädsla eller motstånd för det.

En ljusarbetare omfamnar mörkret och människors omedvetenhet och låter sitt ljus och sin kärlek lysa lika starkt utan en uns av rädsla eller hat.

En ljusarbetare vet alltid sanningen och lever varje andetag enligt den. För kärleken, för gud och för enheten.

En ljusarbetare arbetar med universum för universum och ser sig själv för vad den är, lika mycket och lika lite som allt annat.

En ljusarbetare är en själ som medvetet valt att assistera i uppstigningsprocessen och varje dag väljer att stå fullt i sitt ljus och inte sprida något annat än kärlek och sanning.

Idag vill jag inspirera er till att ta ett beslut till att verkligen leva ut din ljusarbetarroll fullt ut.

Var den ljuskrigaren som du är menad att vara och låt oss sida vid sida med kärlek, tålamod och en orubblig medvetenhet leda mänskligheten hem.

Med all min kärlek och ljus//San och Sananda

0
0
rösta
Betyg

Dela

Tips!

Ert uppstigningsteam matchar er vibrationella frekvens

Käre gudomliga varelser av jorden Var väl medvetna om att ni var och en har ert eget team...

Vi tillhör samma galaktiska familj

Gudomliga varelser av jorden. Vi kommer igenom idag för att påminna er om era större ursprung, bortom att...

Myten om de 144.000 ljusarbetarna

EN KANALISERAD KONVERSATION Vi kan väl börja med myten om de 144 000 ljusarbetarna vilket inte är en myt...

6 COMMENTS

guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrika
Ulrika
oktober 11, 2018 7:59 f m

Känner stor tacksamhet över alla hjälpare omkring mig <3 <3 <3
Tack för detta, behöver
Bli påmind ibland.
Och få kraft och läsa
Inspirerande ord.som gör att en orkar fortsätta.

Eva
Eva
oktober 11, 2018 10:11 f m

Hej finaste! Tack för allt vackert du förmedlar <3 det känns bra i dessa tider. Jag är så tacksam för all kärlek jag möter ju mer jag fortsätter jobba med mig själv. Skickar ljus och kärlek till vår Moder Jord och alla runt omkring <3 <3 <3 Kram Kram

Lotta
Lotta
oktober 16, 2018 6:26 e m

Känner mestadels bara glädje och kärlek. Till allt och alla ❤️ Men oj, så turbulent emellanåt! Alla dessa energier som kommer i vågor och gör mig sömnlös. Allt detta tvivel på vad som är sanningen. Jag tvivlar nog inte på mig själv. Får tillräckligt med bekräftelse från både universum och de runtomkring mig. Förstår ju mer jag lär mig hur lite jag vet. Hur mycket jag har att lära. Så spännande och emellanåt helt utmattande. Är väldigt tacksam för all hjälp jag fått och får; alla budskap – på alla sätt, från alla källor. Har ändå så många frågor, fast… Läs mer...

Laila
Laila
oktober 17, 2018 6:27 e m

Tack! Känner igen mig helt! Tycker det är härligt fast utmanande. Det tyngsta lasset att dra är ensamheten tycker jag även om jag oftast väljer den själv. Vill såå gärna känna att vi alla är en men kan inte det än! Kram.

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x