onsdag, maj 29, 2024

Sananda -Landningarna på jorden

Hej mina kära vänner på jorden

Idag vill jag prata lite om landningarna på jorden. Jag ser, hör och känner hur många av er vankar av och an och otåligt väntar på den stora dagen. Dagen som kommer bli det stora startskottet för den totala förändringen på jorden. Startskottet för uppstigningsprocessens avslöjande för ALLA människor.

Det vi nu väntar är att grundpatrullen ska bli redo. Vi är alla sedan länge redo att ingripa mer ”materialiserat” och synligt på jorden. Grundpatrullen är de ledarna som bestämt sig för att vara just det, ledare i uppstigningsprocessen. Dessa ledare är de kraftfullaste och mest medvetna på jorden just nu. Från början var det runt cirka 140.000 utvalda som inkarnerade på jorden, i dagsläget är det ca 100.000 ledare kvar.

Detta då många valt att åka hem tidigare då livet på jorden har utsatt dem för de hårdaste prövningarna jordlivet och den tredimensionella illusionen av separation erbjuder. Detta bland annat för att de verkligen ska vara redo för det ”kaos” som kommer att utbryta under den perioden när de kommer att behövas som mest.

Ledarna kommer även att verka som ljusledare, alltså kanaler som ankrar den kraftfulla energi som kommer strömma mot jorden under avslöjandet. Utan dem kan inte processen börja då de behövs för att hålla energierna i balans, energierna mellan moder jord och oss. De kommer fungera som broar, enkelt förklarat kommer de att fungera som landningsställ för oss.

Det vi nu väntar på är att dessa 100.000 ledare, grundpatrullen ska bli redo för den stora dagen. Som det ser ut just nu idag kommer detta ske runt år 2021-2022. Detta innebär att det är en tid kvar innan avslöjandena och de verkligt stora förändringarna kommer verka mer synbart för HELA mänskligheten.

Det jag idag vill påminna er om är att inte lägga all er kraft och tanke på denna dag och framtiden. Jag ser hur många av er glömmer bort arbetet med er själva och helt förlitar er på att den stora dagen och förändringarna den kommer medföra kommer att hjälpa er. Visst kommer den göra det, men arbetet med att släppa taget och följa ljuset är fortfarande ett arbete du själv måste genomgå. Arbetet är just nu, den stora dagen är också just nu. Just nu, inom er själva är där ni ska finna den och lära er leva utifrån denna utopi som ni känner att den så småningom kommer att medföra.

Landningarna på jorden kommer bli så mycket lättare om ni andra miljontals medvetna som är med i uppstigningsprocessens resa har släppt taget och transcenderat stora delar av era egon. Detta innebär att det är viktigt att ni släpper taget om negativa känslor, beteendemönster och begäret efter det ekonomiska överflöd som kommer verka på jorden.

Grundpatrullen är som sagt bestående av runt 100.000 ledare men dessa ledare kommer att ha er andra miljontals ljusarbetare vid deras sidor som hjälp. Som jag nämnde innan kommer det bli en period av smått kaos, förflyttningar av både människor, mat och materiella ting. Det kommer vara en tuff period av förvirring även om det även kommer finnas mer hopp, styrka och kärlek än någonsin innan, så kommer det utan tvekan bli en utmaning för er alla. Detta betyder att även ni måste vara redo för denna period och de uppgifter ni tagit er an.

Så idag vill jag be er att släppa taget om allt som har med uppstigningsprocessens ”löften” och totalt kapitulera till nuet och fokusera på ert eget individuella kraftfulla arbete. Än finns det tid till att bli redo, så mina kära ljuskrigare, jag ber er att se inåt och fortsätta det fantastiska arbete ni gör med er själva. Den stora dagen kommer utan tvekan, men lämna det till oss och låt er själva vila i tryggheten den tanken ger, använd den tryggheten och dyk in i era djupaste känslor och fortsätt att arbeta med att släppa taget om dem.

Med kärlek, ljus och öppna armar// er vän Sananda

 

Tips!