test
tisdag, juni 25, 2024

Sananda och min själ San.. – Låt oss höja vår frekvens

Vackra älskade ljusbärare. Min röst blandas med San då vi både kommer från samma rena källa av kärlek och Kristusmedvetande. I dag är det svårt att förmedla i ord då frekvensen och informationen sträcker sig över det tredimensionella ordförrådet.

Och detta är det som händer många utav er på jorden just nu. Jag vill uppmuntra er till att surfa på dessa o-uttryckliga känslor av högfrekvent Kristusenergi.

Dansa med dem och använd dem för att transformera och skapa er nya verklighet. Verkligheten som redan är skapad för jorden. Trådarna som ni redan har spunnit, spinner ni nu.

Oh mina vackra älskade ljusbärare, om ni kunde se det vi ser. Hur ert dansande på dessa vågor skapar den nya tidens, jordens gyllene tids, energetiska infrastruktur. Jag jublar av lycka och dansar med er i era hjärtan, i den enheten vi tillsammans i dessa stunder smälter ihop och blir till. Vårt naturliga tillstånd.

Öppna era hjärtan, öppna alla er tolv chakran och låt energin, det rena Kristusmedvetandet skölja igenom er och virvla igenom varje chakra i en vacker symfoni och i den universella dans, den heliga geometrin som skapar gud.

Låt oss idag glömma bort de låga frekvenserna, låt oss glömma smärtorna och det hårda arbete, låt oss i stället dansa tillsammans som två passionerade älskade som villkorslöst med lätta steg låter sin kärlek omfamna hela universum.

Jag älskar er// Sananda och San

Tips!