Läs mer

  Sananda -Det är med tårar i ögonen, mitt hjärta överflödar med kärlek

  Hej, det är jag Sananda.

  Det är med stolthet jag talar till er idag, jag ser hur ni väljer ljusets väg över egots, i stunder där ni blir mer utmanade än någonsin. Jag känner en sådan otrolig stolthet och tacksamhet att få vara ljuskrigaren vid er sida, ljusarbetaren som tillsammans med er och hundratusentals andra galaktiska medarbetare får bevittna jorden uppstiga till en femdimensionell nivå.

  Många av er väljer att stanna i er fysiska kropp även när möjligheten ges för en tidigare hemgång, just för att få hjälpa till och fullfölja planen som vi har för jorden.

  I er ensamhet, i stunderna som ni tror att hela kosmos har lämnat er sida och att ni är förlorade i egots djupa sår, står vi alla samlade runt er och överöser er med ljus och kärlek. Du ÄR och kommer ALLTID vara trygg och älskad i våra händer.

  Vackra ljusarbetare, våra jordledare för processen, det är med tårar i ögonen mitt hjärta överflödar med kärlek. Att få se er alla lysa igenom de tredimensionella illusionerna och med mod och ödmjukhet varje dag, varje stund, i varje varande välja hemkomsten för era medmänniskor och planeten.

  Ert nobla arbete på jorden sprider inspiration och lycka över hela universum. Ni gör det, ni gör det verkligen….får jorden att uppstiga.

  Det är inte långt kvar nu tills ni kommer att enas. Ni som tagit åt er uppgiften som ledare i processen. Ni är inte ensamma och det kommer bli en stor lycklig fest när ni alla ses.

  Min kärlek är med er, för evigt// Sananda

  0
  0
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Ashtar Command och Sananda

  Var hälsade kära vänner. Detta är Ashtar command. Och oh vad jag gläds över att...

  Vattengudinnorna -Ära dig själv

  Vackra själar. Minns att ära er själva och de magnifika och unika varelser som ni är.

  Arcturerna -Du är skaparen

  Gudomliga varelser av ljuset. Om ni bara visste vilken kraft ni egentligen innehar. Och vilka förmågor...

  1 COMMENT

  guest
  1 Comment
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Jessika Lindstedt
  Jessika Lindstedt
  mars 22, 2018 5:35 f m

  💚💚💚

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x