onsdag, maj 29, 2024

Sananda -Det är med tårar i ögonen, mitt hjärta överflödar med kärlek

Hej, det är jag Sananda.

Det är med stolthet jag talar till er idag, jag ser hur ni väljer ljusets väg över egots, i stunder där ni blir mer utmanade än någonsin. Jag känner en sådan otrolig stolthet och tacksamhet att få vara ljuskrigaren vid er sida, ljusarbetaren som tillsammans med er och hundratusentals andra galaktiska medarbetare får bevittna jorden uppstiga till en femdimensionell nivå.

Många av er väljer att stanna i er fysiska kropp även när möjligheten ges för en tidigare hemgång, just för att få hjälpa till och fullfölja planen som vi har för jorden.

I er ensamhet, i stunderna som ni tror att hela kosmos har lämnat er sida och att ni är förlorade i egots djupa sår, står vi alla samlade runt er och överöser er med ljus och kärlek. Du ÄR och kommer ALLTID vara trygg och älskad i våra händer.

Vackra ljusarbetare, våra jordledare för processen, det är med tårar i ögonen mitt hjärta överflödar med kärlek. Att få se er alla lysa igenom de tredimensionella illusionerna och med mod och ödmjukhet varje dag, varje stund, i varje varande välja hemkomsten för era medmänniskor och planeten.

Ert nobla arbete på jorden sprider inspiration och lycka över hela universum. Ni gör det, ni gör det verkligen….får jorden att uppstiga.

Det är inte långt kvar nu tills ni kommer att enas. Ni som tagit åt er uppgiften som ledare i processen. Ni är inte ensamma och det kommer bli en stor lycklig fest när ni alla ses.

Min kärlek är med er, för evigt// Sananda

Tips!