Stjärnfrön och änglar kan lämna jorden när de vill

Den största anledningen till att stjärnfrön och änglar kommit hit till jorden är för att på ett eller annat sätt serva ”projekt jorden”, och de nya själar som har kommit att bli mänskligheten.

Detta har sedan utvecklats till att gynna den individuella själen då man under resans gång naturligt trasslat in sig i en hel del karma och upplevelser.

Och även stjärnfrön och änglar arbetar sidled med sin egen själsutveckling.

MEN huvudsyftet är och förblir att serva mänskligheten och jorden.

Och stjärnfrön och änglar är generellt ej “fast” i jordens inkarnations-cykel såsom nya själar.

Detta då de redan uppstigit till 5D och högre dimensioner flertalet gånger på andra planeter och dimensioner, eller kommer från högre dimensioner från början.

På detta sätt har de mer eller mindre ”ett frikort”.

Och hur galet det än låter så väljer vi medvetet att återkomma till jorden liv efter liv, för att fortsätta själsutveckla såsom serva mänskligheten och jorden.

Guiderna berättar att det finns en typ av stjärnfrön som inte har detta ”frikort”, och det är de som börjat inkarnera på jorden efter deras egen (3-4D) planet förstörts, och/eller “förflyttats” hit av någon annan anledning.

Med detta så har de aldrig nått en högre dimensionell uppstigning och behöver således slutföra den här på jorden.

För att hoppa tillbaka till ”nya själar” på jorden som inte har detta frikort, så menas det helt enkelt, själar som från att de separerat från källan (eller vad ni vill kalla det) kommit direkt hit.

De är alltså här för att uppleva allt det som det innebär med karma, dualitet, separation och med det få lärdomar, vishet och slutligen nå uppvaknande och uppstigning.

Med detta sagt så har vi stjärnfrön och änglar, JA DU som läser detta nu, valt att komma hit (mer eller mindre) ENBART för dessa själar.

OCH vi väljer att komma tillbaka med en stark vilja att slutföra våra uppdrag, såsom jordliga uppstigning (då det fortfarande innebär stor utveckling för våra själar).

Och även om detta känns luddigt för dig, så tro mig när jag säger att din själ arbetar konstant för det bästa för mänskligheten.

Och alla de själskontrakt som din själ satt för detta liv, har i grunden varit för att stödja det syftet.

Med detta sagt vill jag påminna er om att bära ödmjukhet i era hjärtan för de människor, familjemedlemmar, kollegor och vänner som ni ser ännu inte vaknat till högre sanningar.

Och minns att NI VALT att komma hit utav medkänsla och kärlek för att SERVA DEM i deras själsutveckling.

Med all kärlek Angel.