test
söndag, juni 23, 2024

Tidigare liv, vad har du kvar att lära dig?

Från det ena livet in i det andra, det är jordens inkarnationscykel.

Det betyder att detta liv bara är en fortsättning på dina förra liv.

OCH att du klev in i det här livet med precis de förutsättningar, lärdomar och upplevelser som du lämnade vid ditt sista liv.

Du är alltså den du är nu, på grund av det du varit och blivit under alla dina livstider fram till denna.

Och du upplever det du gör nu, på grund av alla de upplevelser du varit med om under alla dina livstider fram till denna.

Allt det tunga och negativa som du upplever i ditt liv oavsett om det ger uttryck i relation till andra människor, familj, vänner, karriär, ekonomi, välmående, beteenden, bostad eller tankar och känslor du har om dig själv och andra, är det som du dragit med dig livstider igenom.

Det är det som du ännu ej blivit färdig med.

Allt det positiva och kärleksfulla oavsett om det är relationer med andra människor, karriär, ekonomi, bostad, familj, vänner, beteenden, välmående, kärlek eller dina egna tankar och känslor om dig själv och andra, är det som du BEMÄSTRAT och förstått i tidigare liv.

Det är sådant som du lärt dig.

Om man tar in detta så kan man verkligen se på sig själv, sitt liv och förstå vilka lärdomar som är kvar att slutföra och karmiskt balansera upp.

OCH med det kan man få en mer objektiv syn på sin egen utveckling och ödmjukt arbeta vidare med just det som du upplever här och nu.

Och kom ihåg att de lärdomar vi ej lärt oss följer med oss, precis som innan, in i nästa liv.

Med det sagt så är acceptansen av allt som vi upplever i vårt liv och inom oss SÅ VIKTIG, för det är bara när vi accepterar som vi kan börja att arbeta med oss själva på riktigt.

Med all kärlek// Angel och guider

Tips!