test
tisdag, juni 25, 2024

Tvillingflammor förklarat från själsperspektiv…

Tvillingflammor är ett av de mest omtalade ämnena i andliga kretsar, och kan ibland liknas på en galen hysteri.

Detta härstammar säkerligen ifrån att många människor (naturligt) bär en inre längtan och önskan efter att bli villkorslöst älskade, såsom att få uppleva det perfekta förhållandet.

Än dock om Twinflame-“förhållandet” är gudomligt så är det långt ifrån egots önskningar om att möta den perfekta romantiska partnern och ”leva lyckliga i alla sina dagar”.

Detta då mötets primära syfte är andligt uppvaknande, upplysning, uppstigning och att gudomligt serva andra själar i detsamma.

Och det är en relation som inte slutar att pusha en framåt på den andliga vägen tills man helt och hållet nått sin uppstigning/upplysning.

Vid det här laget vibrerar både i sådan hög villkorslös kärlek att alla koncept om partnerskap, personliga begär och ”romantik” suddats ut.

Och med det i åtanke så kan man få en större förståelse för vad en tvillingflamma-resa egentligen innebär.

Med det sagt så är det inte alla som har en tvillingflamma till att börja med, vilket kan förklaras genom teorin om att själar föds ur en MONAD.

Låt mig försöka att förklara detta på ett ytterst förenkelt sätt, med en påminnelse om att alla sanningar är relativa, menat att det finns oändliga aspekter och dimensioner till ALLT.

MEN låt oss börja…

————————–

Skaparen (eller vad ni föredrar att kalla det) är på den 12e dimensionen.

När skaparen vill ”föda” nya själar så släpper denna ifrån sig en klump av sin energi på den 10e dimensionen.

Denna klump som har sin egen unika vibrationsenergi kallas för MONADEN, och kan ses som det kosmiska ägget vilka själar föds igenom.

Ur varje MONAD/KOSMISKA ÄGG kan det födas 1–20 själar.

Guiderna säger till mig att det vanligaste är att det föds 3–20 själar ur EN monad.

Dessa själar som föds i grupp (3–20/st.) skapar tillsammans en ORIGINAL SJÄLSFAMILJ och bär alltså samma unika grundvibration från sin monad.

Och träffar man någon från sin original själsfamilj så kan det vara precis som att träffa en tvillingsjäl, vilket kan vara en förklaring till de som upplever sig ha flera tvillingflammor, eller tror sig mött sin tvillingflamma (då dynamiken/känslorna kan te sig likadant).

Medlemmar från en original själsfamilj sägs dock inte bära en lika STARK gudomlig maskulin/feminin polarisering som tvillingflammor gör, såsom att man generellt inkarnerar oftare tillsammans.

FÖR ATT TA OSS VIDARE…

Och förklara tvillingflammor utifrån teorin om MONADEN, så är det alltså TVÅ SEPARATA själar som föds ur EN monad/kosmiska ägg.

De får vidare sin egen själsgrupp (en grupp med själar som ”reser” och utvecklas tillsammans), högre jag och har alltså sina egna individuella och separata själsresor och inkarnationer på olika dimensioner och planeter.

Och det är inte förrän de är tillbaka på monadens 10e dimension som de återigen förenas som EN gudomlig energi.

Men nu är vi uppe på väldigt höga syften, så för att bryta ner det så är det främsta just nu (som jordlig inkarnation) att uppstiga från 3D till 5D (minst).

Med detta sagt så vill jag även lyfta att tvillingflammor har separata ljuskroppar på den femte dimensionen.

Vidare så berättar guiderna för mig att syftet med födseln av tvillingflammor är att de kan hålla MER grundenergi och med det utföra specifika uppdrag i syfte att serva gudomligheten.

Vilket även förklarar varför ärkeänglarna alla har sina tvillingflammor såsom de uppstigna mästarna.

För att hoppa tillbaka till ORIGINAL själsfamiljen så berättar guiderna att även dessa själar får sin egen själsgrupp och individuella resor.

Och guiderna berättar att det inte hade varit ”praktiskt” i vårt syfte för själsutveckling att vara med vår direkta själsfamilj eller tvillingflamma då ”separationen” är en stor del av upplevelsen och utvecklingen.

Och när man väl återförenas och möts så är det alltid med det gudomliga syftet till att hjälpa, vägleda, utveckla och väcka varandra på högre andliga plan.

Som slutord så vill jag tillägga att man kan uppfattas ha en väldigt olik själsenergi från sin tvillingflamma/ original själsfamilj, och detta kommer ifrån att ens själar präglats genom de individuella själsresorna och inkarnationerna som ens själar haft.

Skrapar man en del på ytan dock eller gör en regression/kanalisering med någon duktig så kan man känna, uppleva, se att man kommer från samma kosmiska ägg eller innehar samma grundvibration.

MEN det starkaste kännetecknet är dock den inre inneboende känslan om ett nästan oförklarligt starkt själsband, tillsammans med en djup vetskap om att man mött sin tvillingflamma.

Med all kärlek//Angel

( denna information är delvis kanaliserad, delvis från egen upplevelse av min tvillingsjälsresa och delvis information hämtad från Irena Nola, Dolores Cannon m.m. ).

Tips!