onsdag, maj 29, 2024

Upplever du detta?

Känslostormar, gamla beteenden, oläkta emotionella sår, tvivel, val, stängt hjärta, sämre andligt flöde, konflikter, utmaningar i relationer, karma, oväntade händelser/vändningar, apati, brist på motivation, rastlöshet och människor från det förflutna är en del av den energimässiga ”soppa” som vi kan uppleva nu.

Och det är emellanåt en skum känsla av att sakta dra sig framåt genom en seg och geggig sörja, samtidigt som sommarhettan får en att känna som att tiden helt stannat av.

Mitt i allt detta får man hålla fast i de inre ankare som man har: TILLIT och TRO på sin egen läkning, uppvaknande och uppstigning.

För det vi upplever nu är bara ÄNNU ett lager av sådant som vi är redo att släppa taget om.

Och precis som LEJONET bär sig själv med all sin NOBLA prakt, så vill hela universum att vi finner vår EGEN sanning, såsom står upp för de som vi verkligen ÄR.

Och vad kan livet egentligen erbjuda som är bättre än det?

Att känna sig, FRI, SANN, fylld med KÄRLEK och helt LEVANDE i varje andetag?

Så om ni känner som jag, att universum satt er i en liten snöglob och skakat loss så att snöflingorna yr och far överallt, så är detta något att verkligen minnas.

OCH att när snöflingorna börjat att lägga sig mot september månad, så kommer vi få en klarare bild över vad denna tid egentligen förde med sig.

Med all kärlek//Angel och guider

Tips!