Läs mer

  Uppstigningsguiderna- Förstadiet av det förväntade kaos

  Käre ljusarbetare

  Detta pågående år har ni verkligen fått erfara förstadierna av det förväntade kaos som kommer komma med mänsklighetens uppvaknande.

  Vi har sett det mångtalet gånger på planeter universum över och det är inget att räds, utan det är en naturlig del av processen när man sjunkit så långt under medvetenhet som ni gjort här på jorden.

  Det viktiga för er vakna ljusarbetare är att behålla lugnet och fortsätta att hålla ljuset och sanningen högt inom er vart ni än går och vad ni än upplever.

  Vi har kunnat ”bromsa” händelserna lite och försöker med det balansera energierna så gott som det går, än dock är vårt tillträde till jorden begränsad i detta stadie.

  Det är därför många utav er upplever en rapid fart framåt genom er utveckling och uppvaknande, då vi behöver er, grundpatrullen, till att hålla ljuset och det massiva uppvaknandet så flytande och balanserat som möjligt.

  Katastrofer, kaos och avslöjanden kommer att avlösa varandra och de mörkare agendorna som länge styrt jorden kommer bli mer och mer synliga.

  Det viktigaste återigen för er är att behålla klarheten, lugnet och fokus på kärlek och förbereda er för att gå in i de roller som ni sedan länge tränat för.

  Dessa kommer bli klara för er så snart ni är redo och nått ert fulla uppvaknande.

  Vi kommer året ut och även under nästa år att trappa upp det ljus som vi sänder till er, så behåll tilliten och minnet av dessa ord och fortsätt bara arbeta på genom era transformationer.

  Kom även ihåg att ha tillit på att mångtalet av de som lämnar jorden inte känt sig färdiga med den tredimensionella upplevelsen och har således valt att lämna jorden för att fortsätta sin själsresa på en annan tredimensionell planet.

  Det mest väsentliga för er i detta stadie är att nå ert fulla uppvaknande så att ni är redo att stå i kaoset och hålla ljuset på det mest kärleksförankrade sättet er själ har kapaciteten till.

  Ert fortsätta arbete är en ledstjärna för alla de som vaknar och når sitt fulla uppvaknande efter er.

  Vi är med er såhär till dess vi nått den fasen då vi har tillträde till jorden och återigen kan stå samlade som en enad styrka av kärlek, enhet och ljus.

  Med vår tillgivna kärlek//Uppstigningsguiderna

  5 2 votes
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Vattengudinnorna -Ära dig själv

  Vackra själar. Minns att ära er själva och de magnifika och unika varelser som ni är.

  Arcturerna -Du är skaparen

  Gudomliga varelser av ljuset. Om ni bara visste vilken kraft ni egentligen innehar. Och vilka förmågor...

  Er gudomliga livsuppgift

  Käre ljusbärare Vi ser att många utav er undrar varför uppstigningsprocessen tar sådan himla tid. Och...

  1 COMMENT

  guest
  1 Comment
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Benny Andersson
  Benny Andersson
  september 1, 2020 2:57 e m

  Känner detta

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x