Varför kom ni till planeten jorden?

Något som man ofta talar om inom andlig utveckling är ens livssyfte, alltså vad man bestämt sig för att lära och uppleva under den aktuella inkarnationen på jorden.

Något som det talas allt mindre om är ens JORDSYFTE, varför man överhuvudtaget bestämde sig för att inkarnera på jorden med dess karmiska inkarnationscyklar och allt som det innebär?

Det som med säkerhet kan konstateras är att ens jordsyfte alltid har en högre mening och denna grundar sig i sin egen-, andra själars-, universums och/eller ens hemplanets utveckling.

Men HUR och VARFÖR detta ska uppnås är det som avgör det individuella jordsyftet som unikt skiljer sig åt, från själ till själ.OCH hur spännande är det inte att faktiskt få veta varför man i hela fridens namn överhuvudtaget kom hit?

MEN min uppgift idag ÄR inte att delge någon djupare information UTAN att få er att öppna upp för denna spännande information genom er egen meditation.

OCH att lyfta att jordsyftet är en aspekt som INTE SKA FÖRBISES, då denna ger er en djupare förståelse för era upplevelser HÄR och NU men även för hela er JORDLIGA EXISTENS.

OCH det ni, är verkligen hjälpsamt för den som vill ta de stora stegen framåt i sin utveckling.

Med all kärlek//Angel och guider

5 1 rösta
Betyg

Dela

Tips!

Vem är du bakom alla masker?

Har du tänkt på hur många roller som du spelar? Föräldern Kollegan Bästa...

Att vara andlig är att vara rosa, gullig och fluffig?

Att vara andlig är att vara rosa, gullig och fluffig? Man säger ej NEJ till någon som vill ha...

Ära din naturliga medialitet

Enligt min upplevelse så är alla människor naturligt mediala, och har förmågan till att kultivera sin medialitet till att nå den högsta...
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x