Vem är du som läser här på sidan?

Vem är du som läser här på sidan?

Jag är mer aktiv på min facebook sida än här på denna sida, men lägger efterhand ut alla inlägg.

Dock så har jag tävlingar, distanshealingar och massor annat skoj som läggs ut på facebook-sidan.

Med det så undrar jag vem det är där ute som läser detta? Och om det skulle uppskattas att annat även delas här?

Tänker för er som ej har facebook?

Ni som har facebook hittar mig på @kanaliserad medvetenhet.

Lämna gärna en kommentar så jag vet att ni existerar. 😉

Med all kärlek// Angel

0 0 vote
Article Rating
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla-May Nevsten
Ulla-May Nevsten
oktober 30, 2019 3:29 e m

Hej
Vill gärna läsa det du lägger ut på facebook

Åsa Salomonsson
Åsa Salomonsson
november 4, 2019 9:05 f m

Hej😍 Jag läser gärna här trots att jag följer dig på fb ❤️

Ylva
Ylva
november 8, 2019 5:58 e m

Jag uppskattar att denna sida finns! Att i lugn och ro kunna skrolla genom alla kanaliseringar. Blir så mkt intryck via Facebook ibland, så ibland (inte alltid) föredrar jag denna mer ”stilrena” och intryckscentrerade” sida☺️

Susanne Hofrén
november 22, 2019 6:41 f m

Är så tacksam att jag stötte på dina inlägg på Youtube, tror jag det var. Alternativt att du på något sätt kom in i mitt flöde på FB. Fantastiskt iaf hur allt synkroniseras när vi behöver det som mest. Jag skulle precis ta kontakt med sjukvården för att jag trodde att jag var på väg att bli dement och för mitt ringande i öronen till/ifrån. Då kom du in i flödet och pratade om uppstigning i frekvens. Häftigt! Tack för att du sprider din kunskap och ditt ljus! ❤

Alf
Alf
november 25, 2019 6:31 e m

Hej, jag hittade dig här igårkväll när jag googlade uppstigningssymtom. Fin video med sol på magen 🙂
Mina problem som var mest mentala och känslomässiga först, har börjat bli alltmer fysiska och det är svårare och svårare att hålla modet uppe.

Ica
Ica
november 27, 2019 6:21 f m

Hej
Jag har inte fb och läser därför gärna här. Men hur gör man om man t.ex. vill vara med på din 12 dagars healing men inte har fb? Funkar det ändå?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x