tisdag, april 23, 2024

VEMS KÄNSLOR TRANSFORMERAR DU EGENTLIGEN?

Som högsensitiva empater är vi som svampar för andra människors energier och efter en vanlig dag ute i det vanliga livet är du utan tvekan till bredden fylld med andra människors känslor och tankar.

Dessa bär du nu omkring på tills du transformerat dem eller släppt taget om dem. För den olärda kan transformationen ske genom att du helt plötsligt känner en djup sorg och börjar att gråta.

Att veta är det någon annan människas sorg du nu transformerar genom att låta den energin strömma igenom din kropp.

Men vi är ej satta på jorden som ljusarbetare för att bära andra människors lidande. Vi är här för att stråla guds ljus, vårt ljus och skapa det läkande utrymmet för andra människor att läka i.

På detta sättet sker läkningen från den djupaste nivån utan att vi ”stjäl” en annan människas gudomliga rätt till själsutveckling.

För det är detta som sker när vi tar deras lidande ifrån dem, vilket i det stora hela är en temporär lösning då kärnan och roten till deras känslor förblir o-transformerade.

Att lägga all tid på att transformera andra människors tankar och känslor hindrar oss även i vår egen utveckling, då vi kanske aldrig kommer så djupt ner till våra egna rötter och kärnor som behöver att transformeras.

Med detta sagt så finns det inget viktigare än att DAGLIGEN energisortera, meditera och jorda sig så man alltid är i kontakt med sig själv och sin egen kraft och styrka.

För det är endast härifrån vi kan fullfölja våra livssyften på jorden som ljusarbetare.

Med all kärlek// Angel

Tips!