tisdag, april 23, 2024

VI KOMMER EJ BLI RÄDDADE! UPPSTIGNINGEN ÄR VÅRT EGET ARBETE. DE UPPSTIGNA MÄSTARNA OCH DERAS SKOLOR.

Ingen kommer och räddar oss för vi behöver ej bli räddade.

Vår upplevelse på jorden och dess inkarnationscykel har varit ett fritt val och vår själ vill inget annat än att avsluta denna resa med sin egen uppstigning.

Och även om vi får hjälp av oräkneliga uppstigna mästare, guider och änglar vars enda syfte är att assistera oss på jorden i vår uppstigning SÅ är det vårt EGET arbete.

För min egen del, så hade jag blivit galen om någon tog ifrån mig det nu såhär på slutet efter en 200 liv på jorden (de flesta av oss har levt en 200-250 liv).

Och om mass-landningarna nu helt plötsligt skulle ske och vi skulle transformeras till ljus på ett kick och få åka hem.

Det mina kära vänner kommer ej ske, för det ligger ej i vårt själs-intresse, vare sig från den lägsta eller högsta nivån.

Och det är bara en av anledningarna till att det ej kan ske nu.

Jag får tydligt till mig om och om igen att uppstigningen kommer ske succesivt över ”tid” och att det kommer ta, inte ett par år utan ett par tiotal år.

Och om man låter det sjunka in ordentligt så känns det ganska bra och sant, att vi i lugn och ro får utrymmet till att läka och uppstiga i en mer naturlig takt.

Och är det inte lite så universum generellt arbetar?

Och ej ur Fast-food konceptet som är det mänskliga egots begär och behov?

Uppstigningen är mitt absolut största intresse och som nyantagen elev i Melchizedeks order, har mina studier och uppstigning gått in i en HELT ny fas (till min största glädje).

Att bli antagen av en uppstigen mästare som elev på det interdimensionella planet är en naturlig del av vår uppstigning och sker mer eller mindre medvetet när vi nått det stadiet att vi söker vishet, medvetenhet och en förståelse av själen.

Det är alltså ej något unikt som bara sker mig.

MEN väl antagen som elev så måste man själv fortsatt arbeta med sig själv.

För det är precis som en skola, där man måste klara av sina test för att kunna ta sig vidare till nästa nivå. 😊

Med det sagt vill jag även dela med mig om lite grundläggande, bra att veta, för den som aktivt arbetar eller vill arbeta mot sin uppstigning.

För att uppstiga måste man ha
1. Balanserat minst 51% av sitt karma

2. Utfört sitt livsuppdrag på jorden, anledningen till att man inkarnerade från början.

De tre första uppstignings-initieringarna för att uppstiga är.

1. Bemästra den fysiska kroppen -beroenden, frosseri, njutningar – Man måste ha uppnått disciplin och rätt sätt att leva och tänka på. = 1/40 del av kroppen blir till ljus.

2. Bemästra den emotionella och astrala kroppen. -Bemästra begär, emotionella känslor och det lägre jagets känslighet. Känslokroppen blir helt renad, i frid och harmoni. Anses vara det svåraste stadiet, kan ta livstider. Ledord -Fokus, vilja blir till hängivenhet. FRIHET=Halva kroppen blir till ljus.

3. Bemästra den mentala kroppen – Det första stora steget! Det högre jaget integreras och man blir nu en själsintegrerad person på jorden. Man verkar konstant ur en högre aspekt av sin själ. =Kroppen består nu av 3/4 dels ljus.

4-7 tar vi en annan dag om ni är intresserade. 🙂

För er som finner intresse i detta så kommer det komma mer om hur man faktisk arbetar mot sin uppstigning.

OCH det ser även ut som guiderna planerat en kurs i framtiden för de mer seriösa som vill komma och lära sig och få vägledning genom mig.

Jag måste först ta mig fram en bit genom min egen resa innan jag är redo att gå in mer i min roll och uppdrag.

Vilket är att villkorslöst serva andra i sin uppstigning här på jorden OCH vara en ren kanal för den informationen jag är menad att leverera, 

All kärlek till er// Angel elev i Melchizedeks order

Tips!