tisdag, april 23, 2024

VILKA GUIDER PRATAR DU MED EGENTLIGEN?

Vi har alla vårt eget grundteam med guider som är med oss varje andetag, alltid redo att ge oss kärleksfulla råd och stöd. Men universum är ett smörgåsbord av guider av alla dess slag, som var och en av oss, kan få kontakt med.

Men det är de högfrekventa, kärleksfulla och balanserade guiderna vi vill ha kontakt med. Det är de som vill vårt bästa utifrån det allra högsta och de som verkligen hjälper oss.

Du känner igen dessa guider på energin och rådgivningen och när du är i kontakt med dem känner du ett upplyft i din egen energi, en lätthet, trygghet och kärlek.

De guider som inte vill ert bästa, är guider av lägre frekvens. Dessa kan kan komma in förklädda och låtsas vara någon annan, någon med högre frekvens.

De gillar att förvirra er och manipulerar er genom att använda ert ego emot er. Du känner igen dessa förklädda guider på de rädslobaserade energierna och rådgivning som skapar negativa känslor inom er.

En tredje grupp av guider som du inte ska lyssna på är de högfrekventa men obalanserade guiderna. Dessa kan förvilla er då de har en väldigt hög frekvens och ger er en känsla av lätthet och glädje när ni är i kontakt.

De är dock obalanserade och känns igen på deras sätt att lyfta er över skyarna som unik, speciell, fantastisk och kraftfull. Genom att lyssna på dem hamnar du själv i obalans och sänker din egen frekvens.

En fjärde grupp är egentligen inte guider men eftersom de påverkar oss så starkt ville jag ta med dem. Det är entiteter som kan sätta sig i våra auror. Alltså hopsamlingar av negativ energier som får sitt eget liv, enkelt förklarat. Dessa matar oss med negativa tankar och känslor för att få mer energi att överleva på.

Märker du att du ofta blir attackerad med negativa tankar och känslor som du inte tycks ha kontroll över så kan du ha en entitet eller flera i auran som jävlas med dig. Be då någon kunnig hjälpa dig att ta bort dem.

Sammanfattningsvis är resan på jorden ingen lätt resa och såsom du väljer dina vänner i det yttre borde du kärleksfullt göra i det “inre”. 💚

Tänk såhär bara, allt du får kontakt med som känns bra, lätt och kärleksfullt är bra guider att lyssna på.

Allt som känns tungt, förvirrande och ger dig negativa tankar och känslor är inga bra guider att lyssna på. 💚

Så enkelt är det. 🙂

Med kärlek//Angel

Tips!