test
söndag, juni 23, 2024

VILKA KÄNSLOR FLYR DU IFRÅN OCH MED VILKA BETEENDEN?

VILKA KÄNSLOR FLYR DU IFRÅN OCH MED VILKA BETEENDEN?

Flykt har blivit ett vanligt mänskligt beteende för att hantera negativa känslor. Detta sker mer eller mindre varje dag i olika grad.

En känsla av ångest, rastlöshet och tristess smyger på och man tar fram mobiltelefonen och surfar runt en stund. Genast byts känslan ut mot något som för stunden känns mer behagligt.

Dock är det som att byta ut ett beroende mot ett annat och det enda som sker är att man lager på lager bygger ett berg av sin egen ångest.

Ibland så exploderar berget som en vulkan och täcker oss med brännhet lava, då kommer alla de känslor vi flytt ifrån upp till ytan. Kanske har man ännu ett flyktbeteende nu för att slippa känna dessa känslor?

Det som slutligen sker för en människa som lever hela sitt liv i flykt från sina känslor är att en fysisk och/eller psykisk manifestation av känslorna tar sin plats.

Vulkanutbrottet blir nu alltså en fysisk och/eller psykisk sjukdom istället.

Och om inte annat så manifesterar man sin verklighet utefter det som man egentligen känner. Känner man otrygghet ja då upplever man situationer i livet som känns otrygga i relationer, arbetssituationer och så vidare.

Känslorna du känner oavsett flykt bestämmer alltså vilken verklighet som du får uppleva.

Efter mitt eget uppvaknande för tre år sedan var en av de första insikterna som kom till mig att det ej går att fly. Jag visste där och då att jag hädanefter var tvungen att möta ALLA mina känslor och att det är den enda vägen till frihet, lycka och harmoni.

Med det sagt vill jag göra er uppmärksamma på vilka känslor som ni flyr ifrån och med vilka flyktbeteenden och med den medvetenheten få er att stanna kvar i känslan istället.

Det är härifrån som vi transformerar känslorna, genom att möta dem. Det finns inga genvägar utan det är i slutändan vi själva som måste möta vårt eget mörker.

Energiarbeten, healingar och behandlingar i all ära hjälper oss med läkningsprocessen genom att skapa utrymme, ta bort negativ påverkan från det yttre, skapa flöde och ger insikter men i slutändan ligger ansvaret hos dig själv, att bemöta och släppa taget om vad det nu är som du behöver läka.

Så var modig och arbeta dig mot din egen frihet genom att sluta fly och bemöt de obehagliga känslorna istället.

Tro mig jag vet att det inte alltid är lätt MEN det är helt klart värt det för den som vill bli för evigt FRI- <3

Med all kärlek// Angel

Tips!